Produkter - TC 1200

 

      Friluftsväst NyaTiveden

Väst med flertalet funktionella fickor med lock och dragkedja.


I den användbara mobilfickan blir telefonen enkelt och lätt åtkomlig.

Tvåvägs dragkedja.


Färger: khakibeige, svart, mörkgrå

Storlekar S, M, L, XL, 2-XL, 3-XL, 4-XL, 5-XL

Pris 690:-
 


 

   

VÄST PINEWOOD DOG SPORTS  DAM

3081
 


 

Funktionell väst med många fickor, perfekt för hundtränaren!

New Dog Sports Vest Dam från Pinewood är en genomtänkt väst och den ultimata för dig som älskar att träna hundar. Västen är tillverkad i Pinewoods slitstarka och vattenavvisande TC-Lite™-material och är behandlade med Bionic Finish® Eco för att få vatten- och smutsavvisande egenskaper samt är fodrad med High-Ventilation™ nätfoder för extra komfort. New Dog Sports Vest är utrustad med många funktionella fickor speciellt anpassade för hundträning. Västen har två stora framfickor med lock där ficklocken kan fästas med kardborreband inuti fickan för att inte vara i vägen, de har även dragkedjefack på utsidan för extra förvaring. Den funktionella västen har även två bröstfickor med dragkedja samt handvärmarfickor. New Dog Sports Vest har D-ringar samt hållare för visselpipa och en funktionell hållare för vattenflaska eller dummy på ryggen. Västen har även en rymlig ryggficka som kan regleras i storlek med hjälp av tryckknappar samt extra hängare med förstärkning om västen skulle bli tung, vilket även kan med fördel användas som genomgång för sladd. New Dog Sports Vest är feminint skuren samt är reglerbar i midjan och nedtill. Västen har en öppningsbar nederkant för att möjliggöra ett klubbtryck eller en brodyr.

 • Feminint skuren
 • Slitstarkt material
 • Vatten- och smutsavvisande
 • High-Ventilation™ nätfoder
 • Två stora framfickor med lock
 • Två bröstfickor med dragkedja
 • Två handvärmarfickor
 • D-ringar och hållare för visselpipa
 • Funktionell hållare för vattenflaska
 • Reglerbar och rymlig ryggficka
 • Reglerbar i midjan och nedtill
 • Öppningsbar nederkant

Pinewoods Dog Sports kollektion har utvecklats av vårt designteam tillsammans med aktiva hundmänniskor som tränar och tävlar med sina hundar på professionell basis.

 

Specifikationer:

Förstärkningar: 100% polyamid


Pris 999:-

TC Lite UV-Skydd Antimygg

 

 

 
 
 
     

 

 

 
   

JACKA PINEWOOD® DOG SPORTS – DAM 3080

Vind- och vattentät jacka, ultimat för dig som tränar hund oavsett väder.
Flertalet funktionella fickor speciellt anpassade för hundträning bl.a. stora framfickor med lock där ficklocken kan fästas med kardborreband inuti fickan för att inte vara i vägen.
Två fickor som lätt kan tvättas ur passar för t.ex. hundgodis. Dubbla bröstfickor och innerficka med dragkedja samt handvärmafickor.
D-ringar samt hållare för visselpipa/klicker. Funktionell hållare för vattenflaska eller dummy på ryggen. Rymlig ryggficka som kan regleras i storlek med hjälp av tryckknappar.
Feminint skuren. Reglerbar i midja samt nedtill. Kardborreband vid ärmslut. Tejpade sömmar. Avtagbar, reglerbar kapuschong med förstärkt brätte. Öppningsbar nederkant för att möjliggöra klubbtryck/brodyr. Fodrad med High-Ventilation™ nätfoder för extra komfort. Yttertyget är behandlat med ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper.
100% polyamid, detaljer i TC-Lite. Foder 100% polyester.

Pris 1699:-

Finns även som herrmodell

Pinewoods Dog Sports kollektion har utvecklats av vårt designteam tillsammans med aktiva hundmänniskor som tränar och tävlar med sina hundar på professionell basis.
Finns i Mockabrun/Fuchsia (245), Svart/Mörkantracit (407) samt Svart/Mörkgrå (415).
Vattenpelare: >6.000 mm
Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)
 
TC-Lite Waterproof Windproof Breathable Eco friendly treatment

 

 

F:a Jarmo Renner         0321-51175  0702 703 336           renner@telia.com   www.rennerbroderi.com